faciliteter-5.jpg

Nyd parken, løb i Dyrehaven, dyrk fitness eller stress af

50.000 kvadratmeter park med sø og gamle enestående træer. Vilvorde byder på en perle af naturskønne oplevelser, så inkluder en gåtur i agendaen.

Vi opfrodrer til walk & talk, gruppearbejde i det fri, teambuilding samt til at finde roen individuelt og nyde stilheden udenfor.

Oplev Dyrehaven tæt på

Kun 200 meter væk ligger Dyrehaven med en fantastisk mulighed for at opleve rådyr på nærmeste hold. Dyrehaven er samtidig optimal for en løbetur og fælles oplevelser.

Få ny energi i mini- fitness

Vilvorde har indrettet et lille fitnessrum med en crosstrainer, en dual crosstrainer, cykler, vægte og bænk. I Fitnessrummet har du adgang til frisk kildevand og friske håndklæder. Faciliteterne er åbne døgnet rundt.

Afstressning, musik og massage

Det kan være hårdt at være social og byde ind med kreativitet og ideer en hel dag i uvante rammer. Tag en pause. Slap af og lyt til musik efter eget valg med høretelefoner eller benyt massagestolen i Vilvordes stillerum ved siden af Foyerens kaffebuffet.

Udover en vanlig massagestol kan vi byde på et afstressningssystem bestående af både lyd, massage og lys impulser. Systemet som hedder Brainlight er et veldokumenteret tysk system, som giver en gennemgribende pause oplevelse, som bare skal opleves. 

Hygge og fællesskab

Vilvorde har skabt et rum for fællesskab og leg. I vores kælder har vi bordtennis, dart, billard, airhockey og bordfodbold. Havestuen støder op til og her er der musik anlæg og god mulighed for at hygge. Tilsvarende mulighed for at hygge sig findes i pejsestuen som ligger nærmest baren ved restauranten. Begge stuer har pejs.

Følg os på facebook Følg os på facebook

Vilvorde Kursuscenter • Vilvordevej 70 • 2920 Charlottenlund • Telefon: 39637400 • Telefax: 39637883 • vilvorde@dsr.dk


The Green Key DONG Klimapartner  Smiley Hjertestarter Danske Konferencecentre Dans Sygepleje Råd