header-kursusdoegn.jpg
header-pauseservering.jpg

Koncentration og ro væk fra kontoret

Få en hyggeligt og produktiv dag med nye ideer og tanker, som I kan tage med hjem i organisationen.

Har I et seminar, kursus eller et lederudviklingsmøde, som strækker sig over nogle timer, en halv eller en hel dag, så kan det være både forfriskende og nødvendigt at komme væk fra kontoret, hvor I ikke bliver forstyrret.

Men smukke grønne omgivelser er Vilvorde Kursuscenter en naturlig ramme for ro og fordybelse. I kan bruge tiden optimalt - uden I behøver tænke på andet en indholdet af dagen. Med udgangspunkt i jeres ønsker, tilbyder vi sparring og rådgivning, så seminaret eller mødet tilfører det ekstra, I har behov for.

Kreativitet og fordybelse i foranderlige rum

Vilvorde har en række forskellige konferencelokaler, møde- og grupperum, som kan tilpasses jeres ønsker og behov. Særligt de minde møderum er indrettet, så stole og borde kan flyttes rundt og tilpasses alle kreative formål.

På Vilvorde appellerer vi også til at kickstarte kreativiteten på andre måder. Som gæster I huset kan I bl.a. benytte vores dialog- og / eller processkort. Vi har desuden samlet et katalog af interessante indlægsholdere, som kan give jer en særlig oplevelse, et forfriskende spark og ny energi.

Sæsonens råvarer og mad som styrker hjernen

I køkkenet vil vi gerne skabe de bedste oplevelser omkring smalltalk og hyggestunder i løbet af dagen. Vi tilbereder alt fra bunden med årstidens råvarer. Vi anvender økologiske varer i så høj grad som muligt. Samtidig sætter vi gerne hjernemad på frokosttallerkenen - det vil sige mad, som stimulerer og styrker hjernen, når der er behov for fokus og koncentration.

Kombinér oplevelser, aktivitet og vidensdeling

Vilvordes omgivelser er ideelle til involvering og dialog. I parken er der plads og rum til walk & talk eller gruppearbejde med direkte udgang fra alle konferencerum.

Dyrehaven ligger lige i nærheden. Det er en oplevelse værd, og her er mulighed for en god løbetur eller oplevelser i fællesskab.

 

Følg os på facebook Følg os på facebook

Vilvorde Kursuscenter • Vilvordevej 70 • 2920 Charlottenlund • Telefon: 39637400 • Telefax: 39637883 • vilvorde@dsr.dk


The Green Key DONG Klimapartner  Smiley Hjertestarter Danske Konferencecentre Dans Sygepleje Råd