Kunderne siger

"Det er dejlige omgivelser, særligt i solskin. Så behøver man ikke sidde indenfor i lokalerne, men kan lave walk'n'talk eller noget socialt sammen. Det appellerer til, at vi kommer længere med vores snakke og vores samtaler. Det er vigtigt."

Gordon Ørskov Madsen, Lærernes A-kasse


"Det er et dejligt sted. Det ligger i skønne omgivelser. God mad og gode faciliteter. Det skal jo gå op i en højere enhed, når man laver mødeaktiviteter. Det er rart som arrangør at vide, at tingene fungerer. Det er en af årsagerne til, at vi er her."

Mai Laustrup, Finansforbundet


"Der er selvfølgelig en grund til, at vi kommer igen på Vilvorde. Vi oplever, at vi får god service. Der er hjælpsomme medarbejdere. Der er altid ting på et kursus, som ikke går som planlagt, og her har Vilvorde en rigtig god evne til at hjælpe med at løse problemerne undervejs."

Karin Svane Hansen, PKA


"Man får en god service. Der er lyst og lækkert. Og maden er noget ganske særlig. Jeg har været på rigtig mange kursuscenter rundt i Danmark, og jeg har sjældent oplevet så fantastisk service, hvad angår mad og venlighed fra personalet."

Henrik Engberg Johansen, Matas

 

Følg os på facebook Følg os på facebook

Vilvorde Kursuscenter • Vilvordevej 70 • 2920 Charlottenlund • Telefon: 39637400 • Telefax: 39637883 • vilvorde@dsr.dk


The Green Key DONG Klimapartner  Smiley Hjertestarter Danske Konferencecentre Dans Sygepleje Råd